#9666
Avatar
Arctos
Participant

Bones,

Jo crec que cadascú té que ser conscient dels seus limits però si un vol morir fent la marató doncs endavant….mentres no caigui a sobre d’algú i li faci mal tothom és lliure de fer lo que vulgui.

Moltes vegades a les curses vec més patiment en els últims que en els primers i alguna vegada he vist arribar gent molt malament, i no s’estaven jugant el podium…..reconec que cadascú té el seu "podium" un baixar la marca del any passat, l’altre quedar per davant de nosequi…..

Lo que ja no entenc com la gent pot seguir entrenaments al peu de la lletra, fer series, fer entrenaments de qualitat molt exigents, estar tot el dia pendent del pulsometre i desprès mai s’han fet una prova d’esforç 😯
No soc metge però crec que és una prova on sota control mèdic poden veure com respon el cos a exigencies semblants a les que li demanem.

Tinc molt clar que potser un dia fent lo que més m’agrada m’agafa algo i hem quedo allí mateix, però com a mínim serà per algo sobtat i no per una "malaltia" que amb una revisió hauria sigut evitable…..però la revisió de la feina no serveix…..fa uns dies la vaig fer i hem va dir que el meu cor estava fet una merda 😯 , que si aritmies, que si hipertròfies i a sobre hem diu que hem va poc a poc 😆 😆 vamos que millor anar decidint el color del taüt. Sort que a la primavera hem vaig fer una prova d’esforç on un metge esportiu hem va dir que ja podia fotre tota la canya del món que estava bé.

Salut