#13625
Avatar
kaiser
Participant

Faig el parte perquè ha valgut la pena:

Avui he quedat amb un company de feina i son cunyat per escampar la boira de la capital. Entre que ells s’han apuntat a la II Cursa de les Aixetes i a mi l’Homedferro m’ha ensarronat per fer la de l’Alta Segarra, les dos el proper diumenge, estava clar que tocaria pujades i baixades. Així que hem anat cap a Montjuïc a espantar gats.

No és la primera vegada que hi anem, però renoi, avui l’hem fet i refet per gairebé tots els camins possibles. He perdut el compte de les pujades i de les baixades, destacant una pujada sostinguda de 1800m que va des de la Zona Franca fins al Castell de Montjuïc, amb rampa final més pendent per acabar de rebentar o per acabar fent un esprint (és a dir, arribar al castell morint o matant 😈 ).

Passem cap a Miramar a disfrutar de la posta de sol i de les vistes de Barcelona, també hem passat per davant de l’Estadi Olímpic dos vegades, per acabar amb una baixada infinita marca de la casa fins als pavellons de la Fira. Ja veurem si les endorfines em deixaran dormir…

En resum, 1h30′ i uns 13km molt macus 😉

Salut!