#6684

segarrenc
Participant

Salut companys,

Molta sort als que debuteu a la cursa, segurament a tots us haurà aconsellat algun amic, haureu llegit coses al fòrum… i tindreu una idea del que serà diumenge. Possiblement ben encaminada, però com totes les coses, la percepció no és la mateixa des de fora que trobar-se a dins.

L’únic entrebanc gros que podeu trobar sou vosaltres mateixos. Avui, vivim en un món excessivament competitiu en tots els aspectes i potser alguns ja us heu fet una idea del que voleu aconseguir a la cursa, i si no és així, a lo millor a la mateixa cursa se us contagia, és l’esperit que més hi flota, són les mateixes ganes,…..feu un exercici de serenitat.

El sentiment al acabar la primera cursa és molt personal, però en la gran majoria dels casos, molt gratificant. Molta gent hi assoleix diferents reptes que vénen d’una lluita personal, a vegades després d’un gran esforç. La primera cursa gaudiu-la, assaboriu-la i deixeu la competició per les properes (el calendari n’està tant farcit que no us les acabareu mai). Descobriu que hi ha darrera de tot el que s’està parlant en aquest fòrum, i descobriu-vos una mica vosaltres mateixos, perquè en una primera només esteu començant a fer-ho.

Com no heu participat en altres, no teniu referències directes de com us anirà, esteu en el nivell que esteu de preparació, llavors, exigir-se massa no té absolutament cap sentit i es pot fregar el llindar entre passar-ho bé i patir una mica. Les percepcions de la cursa seran molt diferents depén de com us hagi anat.

Un dels components bàsic d’aquest esport apart de les cames, cor i pulmons és el cap. La primera gran satisfacció que és acabar la primera cursa la teniu pràcticament assegurada, deixeu altres sensacions per descobrir en el futur i sobretot no us capfiqueu amb cap registre. Són massa coses, i Roma no es va fer en un dia, i la vostra carrera atlètica tampoc. Molta sort!!!!

Una abraçada a tots.