#13724
Avatar
davencu
Participant

Bon dia a tothom,

Primer de tot, i com molt bé han dit els companys, moltíssimes felicitats als organitzadors, ja que tot i que el temps no acompanyava, ho van donar tot per a que la cursa es desenvolupes de manera perfecta i sense cap incidència.
El circuit, com ja havia dit, espectacular!!! La pluja, encara li va donar un xic més d’emoció, tot i que a les baixades s’havia d’anar amb moltes precaucions, i sobretot ho dic per un servidor.
Tot i els meus dubtes inicials, vaig acabar contentíssim, sense cap molèstia a les cames i amb la moral pels núvols.
Desde el km 10, vaig anar "roda" del company d’equip D.Majà, tot un especialista en curses s’aquest tipus, i la veritat és que va marcar un ritme "collonut", tot i que a les baixades patia de mala manera per seguir-lo, ja que està fet un autèntic kamikazze!!!
Al km 18 les cames em van començar a pesar una mica i em vaig quedar sol, sent impossible seguir aquell ritme!!
Tot i això vaig agafar un ritme adequat per poder acabar molt i molt bé fins a la plaça del poble, concloent en la posició 15 amb un temps de 2h23’55”.

Remarcar l’impressionant rebuda a l’entrada de la plaça. Ho pots viure desde fora, com a espectador, però sentir-ho com a corredor et deixa sense paraules. És d’agraïr, que un poble "petit" com Sanaüja, es volqui amb aquesta cursa, que cada cop es fa més gran!!!

Salut a tots i ens veiem aviat!!