#13713
Avatar
kaiser
Participant

Bona nit,

quan ha sigut l’hora de la veritat he decidit que no correria, crec que amb l’entrenament que porto, aquesta cursa amb aquestes condicions ambientals no està al meu abast. Sé que ho podria haver intentat, sé que m’ho hagués passat bé una estona (a mi m’agrada córrer amb pluja) però mai he fet tants km en muntanya i avui no era el dia per estrenar-me en la distància.

Sé que a partir d’uns primers km de diversió ho hagués començat a passar molt malament i la distància total se m’hagués fet eterna. Prefereixo rajar-me enguany i fer-la l’any vinent amb més ganes i més preparació.

MOLTES GRÀCIES ALS ORGANITZADORS (perdoneu que no m’hagi presentat, sóc aquell rosset que anava de blau). No m’ha calgut córrer aquesta cursa per veure que us ho heu currat moltíssim, repassant les indicacions del recorregut fins a l’últim moment. Avui us he vist patint per a que tot surti el millor possible, sobreposant-vos a unes adversitats totalment improbables (qui s’ho hagués cregut fa un mes que plouria tres dies seguits?).

Un últim comentari, la Segarra avui estava preciosa, semblava més aviat que conduïa per carreteres de la campinya anglesa o del País Basc. "Tastar" aquest paisatge en cursa deu haver sigut increïble, pels que heu tingut forces per gaudir-ne mentre lluitàveu per seguir endavant.

Una abraçada i fins aviat!