#13708
Crit
Crit
Membre

Bon vespre,

Quan arribes a casa i mires el clauer de dins la bossa ho entens tot: estava tot preparat. 😳

Primer de tot l’enhorabona als organitzadors, no ha de ser gens fàcil gestionar una cursa així quan el temps és fa de les seues.

Recorregut molt maco que no he pogut assaborir del tot. No recordava ploure d’aquesta manera, del principi al final. Sóc home de mans fredes i el fred se m’ha menjat de viu en viu, a partir del km 8 l’objectiu era sobreviure. Mai havia patit tant de fred, mai. El foc del primer control m’ha revifat una mica però ja no en vindrien més. En un altre control m’ha passat pel cap de posar-me un parell de bosses de plàstic a les mans i m’han salvat la vida.

També hi he afegit una dosi alta de prevenció que no m’han salvat de dos caigudes, avui era cosa relativament normal. Les cames? Ni ho sé, tenia el cap a les mans. A posteriori m’adono que tot correcte, el desgast no és res de l’altre món si bé reconec que les calçotades fan miracles, demà ho acabarem de parlar.

De la resta del companys de viatge, doncs no sé exactament a qui primer he de felicitar. N’Arctos a la seua, senglar total; el Bru que ja el situo al planeta montoliu, no tens límit!; del madjoker ja m’ho esperava perquè diguem que segueixo els entrenaments secrets, tot i així, tot un senyor gat, set vides, no?; i de l’homdferro que n’haig de dir? Aquest un penques, diria que no ha patit gens, s’ho deu guardar per Zegama. I ara llegeixo això del Ponti, 2.25 , noi, presenta’t un dia in situ! Salutació especial pel Karri, descansa i abriga’t que t’he vist amb cara de fred. Cuida’t

A Sanaüja no hi plou mai, poseu-ho al clauer de l’any vinent. Per cert, quan marquen els pluviòmetres?

Au, salut i fins la pròxima… si no plou.

Merci per la cursa.

Crit