#13707
Avatar
Arctos
Participant

Bones,

Un gran dia per córrer i disfrutar del nen petit que porto dins i que és té que reprimir de saltar als tolls d’aigua normalment, però que avui ho podia fer sense vergonya i disfrutant a lo gran 😈 .

Si aquesta cursa-festa ja era bona ara tindrà que ser d’interes nacional (demà presento la sol·licitud al departament de medi ambient per declarar la cursa festa de l’aigua) i és que ja té merit aconseguir un dia sencer de pluja al secarral de la Segarra 😆

Saltamarges i Joliva teniu una de les millors curses que en la meva curta experiencia he gaudit…..recorregut curradissim, marcatge perquè tontets com jo no ens perdem, avituallaments molt bons, una gent molt entregada amb la cursa i sobretot un grup de grallers i una plaça major que fica els pels de punta :D A poc que pugui cada any estarè present per emocionar-me a l’arribada amb l’ambient que hi ha.

De la meva cursa només dirè que la marató de Berga té un 99% de probabilitats de no comptar amb la meva preséncia, estic patint un globo que enlloc de durar minuts m’esta durant dies i va per a setmanes. Em sembla que toca descansar.

Salut

Pd NO AL TRANSVASAMENT DEL EBRE, SÍ AL TRANSVASAMENT DEL LLOBREGÓS JAJAJA