#13571
Avatar
bru
Participant

Ieeeeeeps,

Com bé escriu…(i molt bé que escriu el "punyeteru" l’homedferro)…BRUTAL, BRUTAL I FANTASTICA!!!!

Desprès de passar la nit als magnífics allotjaments de la Neus (un 10, gràcies!!!), i davant d’un matí de sol i frescot, ens situem a la sortida, 15 minuts després de sortir les noies.

Als pocs minuts de sortir, començo a enfilar muntanya amunt, camí del cim de La Faiada, tenint davant l’incombustible cabreta Arctos 😉 , i l’homedferro al darrera (gran cursa anxeneta de Ponent 😉 ).

Arribo a dalt esbufegant…que bestia…quina pujada…brutal…com m’agrada!!!!… i començo immediatament la baixada…ai…glups…aquest es el meu punt feble…em passen 4 o 5 corredors que van com cabres…tot el que guanyo pujant…entre que no sé baixar, i que vaig bastant previsor pels turmells, doncs semblo com un ànec marejat :? …però ho intentarem millorar a la pròxima…o no :? 😉

A partir d’aquest punt que començo a baixar, vaig pràcticament sol, coincidint puntualment amb algún corredor o altre. Tot i així, el que no m’esperava era que no em vaig perdre ni un sol cop…i jo que també, com l’homedferro, em perdo amb facilitat…
Per ser la primera edició, no m’esperava que estigués tant ben senyalitzat…un 10 a l’organització, molt bé!!!

Paisatge espectacular, avituallaments suficients i complerts, molt bé 😆

Després de La Faiada, encara quedaven uns 14 kms, amb tendència a baixar, clar, menys algun tobogan i pujadeta final que acaben de castigar les cames.

Felicitar també la Neus per la gran cursa que va fer 😉
Arctos…estàs a punt per Berga…sobrat!!! 😉
homedferro, amb aquests entrenaments i millora, a les terres Basques deixaràs el pavelló km0 ben alt!!! 😉

Segur que l’any vinent, la representació de km0 serà més nombrosa en aquesta cursa

Salut 😉