#6330

segarrenc
Participant

Salut companys,

Aquest matí un amic m’ha comentat que hi ha algú que detecta una certa autocomplaença en aquest fil, i perquè no dir-ho, potser un excés d’eufòria. Els amics hi són entre moltes altres coses per dir el que es pensa, i sempre és bo escoltar-los.

Com hi érem dos km0 li hem comentat que no ho veiem així, però que certament les opinions són lliures, i encara més la interpretació que es fa de les coses.

Si hi ha alguna cosa que desborda és il-lusió, ganes de fer una cursa el més atractiva possible i de posar-hi tots els mitjans que tinguem a l’abast. Una altra cosa lligada amb això és intentar engrescar el màxim de gent a participar-hi perquè com ja sabeu la potenciació de l’atletisme de fons popular és un dels objectius bàsics de km0. Potser algunes vegades les ganes ens poden i ens hem fet una mica reiteratius, potser algun cop no hem sabut escollir les paraules més adequades, però sí que tenim clar que el dia 17 volem que sigui la festa dels que hi participin.

També és lògic que el dia després hi hagi alguna crítica d’alguna cosa que no hagi estat del gust dels corredors, per això un repte pels escèptics també és participar i després dir la seva. No cal dir que estem oberts a tothom.

Si detecto alguna cosa, potser és una mica d’autoestima pujada, però amics, heu fet mai alguna bona cursa amb l’autoestima baixa? hi entreneu bé? Avui ens hem inscrit 16 Fondistes Racing Cervera, no ens ho volem perdre.

No voldria -ni és el moment adequat- obrir un debat sobre aquesta qüestió, ni donar ni treure raons, siguem serens i deixem-ho pel dia després. Que aquest comentari sigui una bufadeta d’aire que passa per la finestra i intentem gaudir-la en la mesura que puguem,…o vulguem.

Una abraçada a tots.