#4178

segarrenc
Participant

Salut companys,

Quanta rao teniu que cada corredor és un món. Company alvarfanyezdeixa els dubtes a casa, el millor gel és tenir el cap al seu lloc a partir del 30 i haver regulat abans. Si et fons abans cap elixir et treurà del mal pas, si vas bé, un traguet d’aigua et farà volar.

A la primera no et preocupis de res més que deixar-te portar, gaudeix del dia i del moment, no pots tenir cap mena de pressió. Amb el temps que portes entrenant l’acabaràs. Si creus que a partir del 30 necessites un reforç, com dius tu, prova-ho als entrenaments. Però res de tot això et serà determinant. Això sí, si et vols prendre alguna cosa que sigui gel no alguna cosa sòlida que hagis de mastegar.

La millor ajuda que pots tenir és tenir el cap net: has fet la preparació adequada i l’acabaràs bé, siguis prudent amb els ritmes i tranquil, disfruta de cada km. Intenta arribar el millor possible al final, cosa que t’estalviarà patiment físic amb la conseqüent davallada anímica. I per sobre de tot no et preocupis abans d’hora per problemes que potser no tindràs.

Una abraçada a tots.