#8678
Avatar
homedferro
Membre

espantat per la pluja, avui m’he refugiat sota l’aixopluc d’un gimnas. Mai abans ho havia fet, i em costarà tornar-hi.

Al sortir de la feina, tot encarant casa per canviar-me volant arribar a l’hora al lloc d’enteno, la pluja m’ha vingut a buscar.
Creient que no faria res més. el següent a vindrem a buscar a estat el meu germà, que m’ha entaforat (la meva curiositat també l’ha ajudat) en un gimnàs.

Marededeusinyó! Quin ambient més, … més, … no se pas com definir-lo però només puc dir que m’he trobat damunt d’una cinta corrent 30 minuts a 5m/km i amb una inclinació 5, després emulant a l’Amstrong però en estàtic, fent intervals de màxim esforç amb períodes de tres minuts de recuperació i despres m’han presentat durant mitja hora a la Sra. El·liptica. No hem quedat com amics…

Si pensava que ja em deixarien lliure, anava ben equivocat. M’han començat a manar exercicis d’abdominals que desconeixia que tingués i que seré incapaç de recordar, i que fan semblar al Madjoker una ànima caritativa.

Corre, dutxat secat i sauna, i tornat a dutxar i a secar i ara beu aquest líquid tonificant i ves cap a casa i descansa… Demà tornaras oi?

No l’he contestat, però crec que veient la meva cara, tampoc ha necessitat de resposta!

I n’hi ha que corrien sota la pluja! :D😀