#13684
Avatar
Arctos
Participant

Bones,

Jo tinc molt clar que quasibé tots els populars fem més kms dels que ens caldria. Suposo que el fet de no entrenar amb un professional al darrera que ens controli fa que fem molts kms tontos.
Quan parlo de kms "tontos" parlo d’aquells dies que sortim sense cap objectiu clar, només sortir a rodar a ritme cómode una horeta, aquests "entrenos" no serveixen per gaire i fan acumular kms a les nostres cames que no cuidem com és mereixen.
Suposo que tot és tenir una mica de sentit comú i valorar les coses……jo hi han dies que necessito més que respirar sortir a rodar sense cap objectiu definit, només sortir perquè el cos m’ho demana i el cap m’ho agraeix.
Sempre he tingut clar que si em fiques amb mans d’un entrenador milloraria les meves marques, les meves cames estarien més descansades i faria menys kms "tontos" i faria molts kms "intel·ligents" però llavors el esport deixaria de ser un plaer per ser una rutina on enlloc de preguntar-me a mi mateix que m’apeteix avui, si bici, córrer, nedar, caminar, escalar o no fotre res llavors tindria una rutina establerta que no podria saltar-me………la vida dels pros és dura i molt.

Salut