#4235

segarrenc
Participant

Salut companys,

D’acord en un 98% amb tu Artur42, amb tots els plantejaments menys amb que el "Chava" hagués pogut guanyar un Tour. Una Vuelta sí, però no podia mantenir contra el crono les rendes de la muntanya. Potser encara tinc la pàgina que li va dedicar el mundo o l’sport al "Chava", quina tristesa, igual que el Pantani. Quins espectacles que ens van donar tots dos. Però veus les misèries humanes, de les que no escapen ni autèntics monstres com ells.

Són indurainista en grau extrem, i jo només li retrec que no hagués volgut guanyar unes quantes clàssiques per engrandir el seu palmarés. En quan a les audiències company Baldato crec que ja és una qúestió de cultura esportiva de la gent. Jo gaudeixo igual una volatta amb els millors sprinters que una bona etapa de muntanya, d’aquella que el bidoner busca el seu moment de glòria i tu pedales amb ell quan veus que li estan esgarrapant el temps i la victòria és un impossible…, cada etapa té el seu encant.

Omple pàgines i més pàgines de ciclisme Baldato que no ens cansaràs. Què passa? els corredors som uniesportius? A fé de Déu que no.

Una abraçada a tots.