#6527

albertbo
Participant

No sóc amic d’iniciar fils nous si els que hi ha poden servir al cas. Aquest fil és prou ambigu. Ja em va bé.

Avui (ahir) s’ha disputat la final de la Copa Catalunya de futbol, el mateix dia que el meu club d’infantesa, l’Europa, celebrava el centenari amb un partit amistós contra l’Osasuna, però bé, això és a més a més.

Algú fa temps s’ho devia treure de la mànega: avui es celebrava una nova FINAL DE LA COPA CATALUNYA DE FUTBOL, un esdeveniment si més no remarcable per als que ens sentim catalans.

La realitat és que els dos equips finalistes, Barça i Espanyol, els dos millors catalans, sens cap mena de dubte, han alineat el bo i milloret de les seves banquetes i planters. Els bons de debò, els titulars, descansen, això no va amb ells. Cuidem-los, han de guanyar no sé què ! Ara :?:

Podria parlar una estona molt llarga sobre el per què de tot plegat: el per què aquesta Copa, per què a la del Rey hi ha el Rey i a la de Catalunya no hi ha el seu màxim representant, el President de la Generalitat, per què hi ha qui s’omple la boca fins al punt d’ennuegar-se d’una suposada, i innexistent, catalanitat, en el futbol català de nivell, etc…

Em ve a la memòria un fragment d’una cançó d’Els Pets:

"Si és cert que som iguals davant la llei
per què collons jo mai podré ser rei"