#14179
Avatar
segarrenc
Participant

En una de les comparatives l’albertbo posava Templers com a model. No hi podria estar més d’acord. Ara, s’ha d’analitzar el perquè. Hi ha un nucli a km0 Ponent de quatre o cinc persones (si són sis o set que em disculpin) que treballa el que no està escrit i que és capaç de treure recursos de sota les pedres. En puc parlar amb propietat perquè ho conec, hi sóc un esperit lliure convidat, cosa que agraeixo.

El que jo no faria mai és comparar, perquè cada cursa té la seva petita -o gran- història, i sobretot la seva idiosincràcia, i és bo que sigui així. Donant per entés que cada organitzador fa el que pot i com comentava abans no considero per a res que em surti per un preu desmesurat participar a la majoria de curses, constatar que hi ha entitats com km0 que poden oferir els millors serveis al preu més assequible només fa que pugui apreciar la gran vàlua d’aquests companys.

M’he llegit i rellegit el post de l’albertbo a la cursa de Tàrrega. Del que segur que no dubto és que no pretenia ofendre els urgellencs, però de la manera en que està escrit a mi també m’hagués sabut greu. He compartit trotades i tertúlies amb l’albertbo, prou estones com per copsar què és un tipus de molt bona pasta. La prova la teniu en el grapat de posts que comparteix amb nosaltres, tots amb seny i ganes d’aportar. També m’he rellegit les respostes i puc entendre que el topedetio i el danic estiguin disgustats, i costa veure el danic enfadat. També els he vist un pèl massa desconsiderats. I el que no em sembla gens correcte és que algú parli de la llibertat d’expressió (sempre amb respecte pels demés -i l’albertbo ho cumpleix amb escreix-) i es vegi capacitat per dir-li a un altre que posa el dit on no toca o quan no toca.

Una abraçada -o punyalada, entre tanta germanor una mica de gore no li anirà malament- a tots.

(vaig a veure els Lakers que ja m’je perdut gairebé tot el primer quart)