#4225
Avatar
segarrenc
Participant

Salut companys,

Alvarfanyez ni se t’acudi no presentar-te a la línia de sortida de Madrid. Et donaré la meva sincera opinió sobre alguns dels fils que ja hi ha oberts i part de les teves preocupacions. A vegades la manca d’informació és dolent, però massa potser és pitjor. Hi ha tantes dades que maregen. L’Artur42 et parla d’una cosa important, sensacions.

Com han dit molts companys abans, cada corredor és un món, i de 50 coses que suposadament vagin bé a la majoria, a mi me’n aniran 21, a l’altre 30, 16 al següent, …. i d’aquestes no totes comunes, aquests tres en compartirem 9.

Amb els 10.000 participants de Madrid, darrera la línia de sortida tindràs la passió per aquest esport en comú, i a partir d’allà, tots en calça curta i samarreta a buscar el seu espai. Córrer distància, ja ho fas; amb certa intensitat, ja ho fas….no faràs res que ho hagis fet abans o que no sàpiguis fer, només augmentar una mica la distància -fins els 42.195-, res més.

Una bona preparació física et portarà a acabar-la i fer que el teu cos aquell dia desenvolupi les capacitats que li has donat amb l’entrenament.
Però sobretot, surt amb el "cap net", -amb això no vull dir que no tinguis cura dels teus cabells!!!-. Sense dubtes, sense pors, sense males vibracions, i per damunt de tot amb convicció, i amb el desig de gaudir de l’experiència des del mateix moment de la sortida. Ritme prudent, una tirada llarga fins el 30 o 32 i a partir d’aleshores a començar una cursa de 10 o 12 una mica més cansat que de costum però sabent que tens el teu objectiu a l’abast de la mà -o millor dit dels peus-.

Aquell dia te’n vas de festa!!! seràs on fa temps que volies ser, i sigui quin sigui el temps gaudiràs d’una nova i molt gratificant experiència. A l’última recta quan vegis el crono no importarà tant el temps que hi figuri com passar per allà sota. Només passar per allà sota.

Ànims company, que tens tot km0 Ponent empenyent. Una abraçada a tots.