#4042

segarrenc
Participant

Salut companys,

El que demanes alvarfanyez en altres circumstàncies faria de mal aconsellar. M’explico, si tinguessis una marca a batre, uns objectius després d’altres maratons… El circuit madrileny possiblement no sigui el millor per buscar un registre personal.

En canvi, per fer la primera, qualsevol lloc és bo, només t’has de decidir, visualitzar la cursa i anar a per ella. Debutar en marató és per assaborir-ho, gaudir de l’experiència i acabar-la en el menys patiment possible, sense cap altra exigència. Si a més a més és la de la teva ciutat, gairebé no pots trobar millor motivació.

Si tens prou fons i has fet alguna tiradeta llarga més el que puguis progressar d’aquí al 22 d’abril 4 hores no sembla pas un temps inabastable. És bo que el tinguis present, però no t’hi capfiquis, perquè tampoc tens cap altre tipus de referència ni saps com et respondrà el cos en una distància que no has corregut abans.

Si no fas una altra mitja marató que et doni referències més properes a la data de la cursa, a Madrid no la passis abans de 1:58/1:59. Si se t’escapen les 4 h no hi pateixis, el teu gran objectiu ara mateix és acabar la prova. I quin esclat de felicitat quan ho aconsegueixis!!! Després ho tindràs més bé per millorar la marca.

Si encara l’inscripció és més cara quan més s’apropa la data de la cursa no sé que esperes per inscriure’t i estalviar-te uns euros. Molta sort, company.

Una abraçada a tots.