#10301
Avatar
alex
Participant

bones a tots! solc l’alex del club natacio lleida, un més de lleida que va anar a còrrer la marató de donostia(era la 2ª que feia).Vaig quedar gratament sorprès de la quantitat de catalans i sobretot de la gent de ponent que hi havia, tant en cursa com animant, a tots felicitats. Haig de resaltar que la cursa es magnifica en quan a recorregut i sobretot en ambient i si ademes t’acompanya el temps, perfecte!.
Molts dels que vau estar ja us conec, ja sigui de vista o personalment, ja que encara que es la 1ª vegada que escric al forum, soc un lector asidu a Km0.
He de dir que he llegit totes les cróniques referent aquesta cursa i m’han agradat moltísim, potser per això me animat a escriure quatre paraules. Molts de vosaltres reflectiu quasi a la perfecció els sentiments, dolors, satisfaccions… del que es còrrer una marató, per tant m’estalviaré d’aquests detalls, potser un altre dia.
Només dir que per mi, hi ha dos parts ven diferenciades en una marató, la 1ª part que seria fins al Km.30 aprox. on gaudeixes de la cursa en sí, ja que vas a un ritme més baix del que podries anar i l’altre apartir del km30 on hi ha una guerra psicológica i física que t’envaeix i que has de fer fron de la millor manera possible per poderla acabar, i es aquest fet de posar al límit la teva capacitat, la que fa que sigui tant "especial" la marató.
I lo millor que et pot pasar es que un cop finalitzat i analitzat la cursa, trascorregut uns dies t’hagi quedat unes bones sensacions per tornar afrontar un altre marató.
Jo de fet fa quatre dies que estic ficat amb aquest mundillo i la veritat es que cada vegada estic més enganxat.
Per últim vull felicitar a tots aquelles persones que formen part d’aquesta web i que han aconseguit que molts, com jo, passin uns moments agradables llegint els vostres escrits.
Fins aviat.