#6500

segarrenc
Participant

Salut companys,

Avui tocava rodar suau i m’he dirigit cap a La Mitjana, després de fer un primer tomb sense creuar el riu m’he adonat que en aquesta època de l’any un entrenament allà al matí és com una cursa d’obstacles, són nombrosos els grups d’escolars que aprofiten suposo els últims dies per passar estones en aquest magnífic ambient. I paga la pena tot el que sigui posar en contacte i sensibilitzar la canalla amb el medi ambient. A veure si dels nens actuals en surt menys brètols de grans com els que tenim avui dia.

Anava xino-xano, mp3 i tota la tranquil·litat del món quan em trovo l’Steven i el Paco, quan això passa, de tant en tant, em conviden a rodar amb ells, però em fa més por que una pedregada. Ells van còmodes i jo a 175 pulsacions, llavors m’ho he de prendre com un entrenament ràpid.

Avui no ha estat el cas, m’han dit que anaven tranquils, i així ha estat. L’Steven ahir va fer un generós primer relleu a la marató que organitzava el Sícoris. Apart de quedar al fòrum, que està molt bé, a vegades es fan grups improvitzats, cada dia ha de ser menys difícil, som més corredors i ens anem coneixent.

Volia fer uns 40 minutets i me’n he anat a l’horeta, m’ha passat volant, comentar quatre cosetes, la marató per relleus d’ahir, l’expectació per la Cursa dels Templers. Com un quintet al bar, però corrent.

Una abraçada a tots.