#5982

segarrenc
Participant

Salut companys,

Les línies, com els camins i les carreteres, són diverses, i en la diversitat hi ha la gràcia. He posat el primer missatge aquí perquè no l’entenia com el repte dels diumenges, entre altres coses perquè tampoc coincidia en horari, que sí que tinc clar que serà a les 10:00, perquè vull veure altres coses apart de tastar el circuit. Sembla també que la lagartija avui em llegeixi el pensament perquè només vull fer el circuit de la prova, ni un metre més, tret d’anar rodant des de casa meva a la sortida i de l’arribada a casa meva.

Tampoc l’he posat a preparem la Cursa dels Templers perquè no ho considero cap mena de preparació, això seria el meu entendre treballar específicament els entrenaments que queden fins el dia de la cursa.

Que s’escaigui en diumenge, doncs a la tarda al curro, així que m’és com un dia qualsevol. Si en el futur es repeteix algun dia plantejaments similars en fils diferents, doncs millor això que res en cap. Al fil que sigui, qui s’hi vulgui afegir, benvingut. Fins diumenge a les 10:00.

Una abraçada a tots.