#8615
Avatar
lagartija
Participant

Bones companys i companyes!

Sento moltíssim haver-me endarrerit en ficar-me en contacte amb vosaltres, pero com ja sabeu només tinc ordinador a la feina i aquesta setmana sent-hi festiu dimarts m’ha estat im-po-ssi-ble!
A mida que passen els dies ens "apreten" una mica més… Justament avui jo començo a notar una mica de cansament, suposo que l’increment dels quilòmetres, haver-ne començat a fer pujades i series suposa una adaptació que encara no m’ha arrivat 😳 Algú em pot dir que puc pendre per no donar "positiu" de dopping? Ahir anava altíssima de polsacions tot just a l’escalfament! Suposo que es cansament?
M’agraden les vostres opinions. Gràcies pels ànims Adolfo i cargol. Jo no tinc TDT, així que confio en el vostre criteri. Opineu i rectifiqueu tant com vulgueu. Gràcies. L’únic criteri que fins ara segueixo es estar jo mateixa. No tinc res a perdre, oi???? 🙄

Us faig una mica de resum del cap de setmana passat (semblant als altres, com no…):

Divendres: Surto de Lleida. M’ofereixen el sopar al tren…. "No gràcies, soparé en un no-res i estic a dieta, penso" Arrivo a Barcelona. Caos de retorn/inici de vacances. No vindran a buscar-me a l’estació. Agafo rodalies fins l’aeroport. En teoria vindrà el bus de l’hotel a buscar-me. Espero. 45 minuts. Ningú. Em truquen. On ets?!!! A l’aeroport!!. Agafa un taxi que et porti. Desprès m’assabento que el bus de l’hotel m’hagués vingut a buscar si algú l’hagués avisat. Pero tothom estava sopant i no van pensar… Arrivo a l’hotel. 23:00 hores. Quina gana! Sopar fred a la habitació. Amanida gegant, plat de embotits varis (el formatge desapareix tot just aixecar la tapa), fruita, iogurt i tes. Crec que faig pudor. A la dutxa! I al llit!
Dissabte: Gimnàs. Classe de "body-pump", "Pilates", Tècniques de relaxació i automassatge 🙄 i massatge 😆 . Li demano a Xavi, el massatgista que es casi amb jo. Hi ha cua. No podrà ser. En una altra vida pot ser. Dinar. Ja han canviat els "menus". Jupi! De segon sempre hi ha algun plat per la "vegetariana": Lasaña de bolets!!!! I també tenen llet de soja!!! La propera setmana li demano al cuiner que es casi amb jo!!! 😆 Avui ja tinc "el cupo" cobert.
Tornem a l’hotel. Dutxa i maquillatge. Lleguirem i contestarem els mails (davant la camara, evidentment) rebuts. Mails de gent que no conec!! Els companys de feina, el papa i la mama! Tothom m’anima moltíssim. Estic molt contenta. Estic esgotada… Pero val la pena!!!, penso.
Sopar (poquet, demà toca pes).
Diumenge: No matinem. Tanta "tranquil.litat" ens acollona! Piscina al matí. 16:00 H: 20 kilòmetres. 4 grups. Avui sols. Hem d’aprendre a mantindre els ritmes i controlar distàncies. Jo al grup 4 rodarem a 6. Ni més ni menys. No pots arrivar abans, encara que puguis… Temps: 1:59:55 hores.
Dilluns: Matí de relax. Sortim a estirar cames i pendre el sol. Fa calor. Aviat som a l’hotel. 12:00 H. Maquillatge i entrevista. Marta, la maquilladora fa miracles. És fantàstica. Entrevista. No se’n pot parlar d’aixó. És sorpresa "non grata" per algú/na… La propera setmana serem 9. Plors. Decepció. Se’n va. Ens deixa.
Aquesta propera setmana 1 o 2 més deixaran el programa. Potser…

Aquesta setmana hem sento perduda i una mica decebuda. Potser desorientada. El company que ha marxat era la meva referència. El millor corredor (podia baixar de 3 hores a la marató), amb un carisma i sàpiguer fer indiscutibles. Potser per aixó… No és just! No prima el criteri esportiu. Ho tinc fotut, ho tinc clar. 👿 No es pessimisme, no llanço la tovallola. Soc realista. Em preparo per una realitat anomenada "reality-show". Esperarem la propera setmana.

Cada nit recordo alló que sempre repeteixo: "NADIE PUEDE QUITARTE LO QUE ES TUYO…"

Gràcies una setmana més pel vostre recolçament i les vostres paraules d’ànims. Son el meu "gasoil" per sortir i donar el millor.

Petons+petons+petons.
Sonia.