#13765
Avatar
Pucurull
Participant

M’ha interessat saber qui és l’autor de l’escrit que hi ha una mica més amunt, que pel que sembla està agradant, la qual cosa m’alegra molt.

Com no podia ser d’altra manera, pel bé que explica el nostre món, és també un corredor popular .

Marciano Durán, de 51 anys, és un escriptor d’èxit a la Amèrica Llatina. El seu darrer llibre, “El código de Blanes”, el qual, per cert, va venir a presentar-lo a Barcelona el setembre passat, ha estat el llnbre més venut al Uruguai.

Les seves “Crónicas” setmanals en el diari són llegides per 50.000 persones. Les publica també a la seva pàgina web. Des de fa un any són editades en diaris llatins d’Estats Units i Austràlia, i en diaris sud-americans d’Espanya i d’Argentina.

La seva web ha rebut 40.000 visites en el dos darrers anys.

http://www.marcianoduran.com.uy/?p=289

Un col·lega interessant en Marciano Durán, a qui caldrà seguir…

Llegeixo en algun lloc: Durán diu que escriu des de les avingudes i evita els llocs on hi ha poca gent. Les seves cròniques “s’alimenten de la gent”, de la mateixa que llegix els seus relats. En el seu currículum acostuma a posar que corre vuit quilòmetres tots els matins. Quan se li fa saber que aquesta dada no correspon a un currículum literari afirma que "tot el contrari, allí neixen les cròniques".

Pucu