#14193
Avatar
kramy
Participant

Bones Arctos, jo sóc de Lleida (visca a la zona del Camp D’esports) però també tinc casa a Balaguer (al secà), i per tant seria un orgull fer alguna sortida amb tu un cap de setmana.
Molt preparat no ho estic, ara m’hi he tornat a posar i ja faig tirades de 7 i 8 km però per pla. Espero que en una setmana ja arriba als 10 o 12 que arribava abans de fer una parada. La cursa no m’he le pres com a fer una gran marca ni me l’he pres per a lluitar contra els altres joves que la faran, sino la farè per a llutiar contra mi i contra el sol. Ja que arribant abans que el sol ja estaria content ;).
També he de dir que jo com a menor faig la cuita fins als 1000 m d’altitud, que es on hi ha el primer habituallament per a la llarga. Per tant "nomès" he de pujar 1000m de desnivell …( com si no fos res 🙄 )
però weno espero intentar acabar-la abans de que m’agafi el sol.

Si et va b ja parlarem per a kedar algun dia per Balaguer.

A per cert Arctos he vist el teu flog, i suposo que ets el Santi, i ondia ets prou bo. Deus estar com un toro, he vist que ets el que va quedar 3 a la duatlo d’alpicat, jo també hi vaig participar, tot i que nomès vaig quedar el 102 :? , però weno ere el meu primer duatló i la meva primera cursa que em vaig pendre una mica enserio. ajaj
weno ya prlrem