#4568
Avatar
homedferro
Membre

Hola nois!

aprofito el fil "al meu aire" per exposar una conversa que ja fa temps que mantinc amb altres companys sorpresos que surti a entrenar (gràcies LAST MINUTE ! ) amb gent d’un nivell superior.

He de confessar que el primer cop que vaig quedar a traves del fòrum, tenia el cor una mica encongit, que coi havia de fer jo, un tio del vagó de cua, amb monstres predotats de fisiologia destinada per córrer? Com gosava jo, ridícul i imperceptible mundà, intentar rodar al costat de monstres menja-quilòmetres?

Era un diumenge al dematí i vaig pensar que els acompanyaria el tram de la Mitjana i que ja estaria bé. La sorpresa va ser que es van deixar acompanyar fins Albatàrrec! I em van fer sentir molt bé. Tot i que sabia que els feia anar a ritme més baix del que ells haguessin anat, varem anar fent camí junts tota una hora sencera! Per mi va ser fantàstic i també l’espenta que necessitava per acabar de decidir-me i afrontar els entrenaments previs a la Marató.

Després d’aquell primer Last Minute, n’han vingut molts altres, amb molta i diversa gent, i el que puc copsar, es que amb tots els qui he anat sortit ha passat exactament el mateix. Tothom s’amotlla! Tot i ser un esport eminentment individual, és l’esport on he trobar més companyerisme, per dir-ho d’alguna manera. I creieu-me, he jugat a molts esports, tant individuals com d’equip, i en diferents nivells. Però això què he viscut amb el Last Minute, el poder rodar, xerrar, entrenar, millorar, viure, és fantàstic.

Escric aquestes ratlles per animar a tots aquells que, com feia jo mateix, dubten de sortir amb aquests monstres del asfalt que parlen de sub3, de sub1’30 o de sub40 quan altres parlem d’acabar, per tots aquells que pensen, com jo pensava erròniament, que no es pot córrer amb aquestes bèsties inhumanes. El millor que es pot fer per corroborar-ho, es provar-ho! Pregunteu-ho a tots aquells que ho hem anat fent, crec que tots direm el mateix. Jo ja friso per divendres a les 18:00 i retrobar-me amb un grup i travessar la ciutat en busca de res…

Córrer sol, està bé, córrer amb grup és l’hòstia!