#14242
Avatar
JOLIVA
Participant

Gracies a tots pels anims que ens heu donat aquets dies. Es la tercera vegada que corro aquesta marato i es la que he marxat de casa mes acollonit. Conec molt la muntanya i aigua+fred a certa alçada es igual a problemes.

Pero endavant, madrugon i cap a Berga! Clarianes, boires que s’obren; segur que alla estara tapat. Doncs no, un mati radiant. Bont rotllo! a calentar, saludar companys i amunt.

Bon ritme, aixo de 37 quilometres ens done confiança. L’arribada a rasos, espectacular. Cinc dits de neu sense transformar, franca algun moment enlluernadora, pero que es deixaba correr sense donar ensurts. Aviat la deixem i el fang i els prats xops d’aigua apareixem. Per esquivar la gallina trotem per una pista pel meu gust massa llarga fins tornar a enfilar la dura pujada a Rasos.

La neu torna, pero ara ja mes primavera, ens fa anar de cul mes d’una vegada. El retorn a Berga es mes rapid i comodo que els altres anys. Es nota que no hem fet tant desnivell. Aviat el camping i pujada al Santuari de Queralbs. Ara si! tot baixada fins a Berga.

Tinc que explicar que els Saltarrocs de Sanaüja vam tenir claca que ens va animar i a Rasos fins i tot emocionar. Gracies…

Triatlo Cervera un plaer compartir la marato amb vosaltres. Luigi molt de gust de coneixer-te.

Vinga a recuperar-se i diumenge un altra.