#3878

porcalleocho
Participant

Felicitats lagartija ja has fet el teu debut en una distancia força complicada pels iniciats.
Felicitats novament als promotors de KM0, per l´idea i perque crec que sera un grup de gent important la que s´afegira, i que donara que parlar a totes les curses de Catalunya.
Felicitats a l´organitzacio, excepte el tema de l´arrivada el tema de la circulacio dels cotxers s´hauria de vigilar mes.

Pel que fa a la cursa crec que amb l´objectui cumplert. El limit era 1:45 pert tant sols havia de controlar el ritme, objectiu assolit en part. Desde el km inicials he anat amb Baldato, despres de la presentacio en ruta, hem anat força be parlant amb uns i altres amb un ritme bastant constant.Animant als companys quant ens creuaven. La tornada ja ha sigut un altre historia, l´aire entrava en força i juntament amb baldato en anat a buscar els corredors de devant per que en protegisin del vent, aquesta ha sigut una solucio temporal doncs els hem deixant enrera i ens hem posat com a seguent objectiu un corredor que veien amb una samarreta molt llampant, ALbertbo, Baldato l´ha agafat en la primera oportunitat, jo un qm despres pero he pagat l ésforç per agafarlos i he tingutr que afluixar.
A partir d´aqui la meva lluita ha estat en solitari amb l unic objectiu de recuperar una mica les forçes i l ´he aconseguit a partir del 18 quan he recuperat les forces i he començat a pasar corredors. Arrivada a un temps final de 1:41:39.
I en aquestes hores sense gaires molesties als tendons.