#6522

porcalleocho
Participant

La capita de la comarca de l´alt Bearn reb als mes de 2200 participants d´aquesta mitja marato amb tots els honors. La vila situada als peus del Pîrineus es troba molt ben comunicada amb la peninsula. Per aixo no es d´extranar que la participcio d´atletes del Pais Basc, Navarra , Aragó sigui casi la meitat de la participacio. Sens dubte es una cursa totalment diferent, on per damunt de tot es respirar un ambient festiu, de divertiment. Infinitat d´ atletes recorren els dos circuits prepapats per l´organitzaviuo de 15 quilometres i Mitja marato disfressats amb tota mena de vestimentas. Algunes de molt divertides, pero sobretot comodes que permetir al corredors disputar la cursa. Gent amb disfresses de pirates, de pajasos, de picapiedra, vestit de bany d´epoca, d´infermers, ect… L´esperit festiu i de diverssio no treu que la cursa tingui un cartell de luxe, i que les marques aconseguide estan al nivell que es mereix, le 12 primers atletes van baixar de 1h10´. Un circuit pla, amb molt de trossos d´ombra, es va veure afavorit per una magnifica climatología, una bona temperatura i una lleugera brisa. Organitzacio perfecte, avituallmant cada 3 quilometres amb aigua o esponjes. L´unica objeccio a l´avituallmaent es que donen l´aigua en vasos i obliga en molts de asso a parar per poder beure. Multitud de gent animant als corredors. Alguns trams com el final de la pujada al km 8, recordava les cimes del tour de franca, ple de gent, animat sense parar, als cansats corredors despres de coronar la pujada del km8.

La meva cursa crec que força be. D´entrada vaig igualar la marca que vaig fer a Gava el mes de Febrer, i em quedo amb la sensacio de poder anar una mica mes rapit. tot i aixó estc contentissim.
Als final 1h38´34

Us recomano la cursa per l´ambient, totalment diferent al que estem acostomats a Catalunya. i per proximitat, poc mes de 300km ens separan d´aquest indret, que per altre banda ens permetrar fer una mica de tursime.
dscn2689qd3.th.jpg

La samarreta del KM0 es intenacional, i com la cervesa, alla on va triomfa.
Per cert a la fotro m´acompanyant alguns companys del club del FACVAC. Una de les noies debutava en la mitja mrato i va fer uns magnifics ¨1h41