#3990

Álvaro
Participant

Warhol
Sobre la vida de les sabatilles no tinc més informació que la que donen a les botigues especialitzades: de 1.000 a 1.200 km. Potser es podrien estirar una mica més.

Sobre les plantilles, malauradament sóc un expert :( . No es tracta de que vagi millor amb elles, és que no puc córrer sense. El resultat seria la lesió, sense més opcions :? . Fins i tot les necessito per la "vida civil". Abans de portar-les, un matí de compres era una tortura pels meus peus.

Els meus peus són pronadors "de primera divisió" 😯 i hauries de veure com queden unes sabatilles normals després de unes poques setmanes de córrer no ja sense plantilles, sinó amb plantilles sense la correcció suficient. Com autèntics xurros. M’he carregat unes Nike Pegasus i unes ASICS 1100 (I aquestes són per pronadors!) fins que m’han corregit les plantilles. Han quedat inútils fins i tot per caminar.

Resumint: si no tens molèsties als peus, ni notes sobrecàrregues, ni deformes les sabatilles no crec que hagis de pensar més en el tema.