#8898
Avatar
saltamarges
Participant

Bones.
Us miro d’aclarir una mica el tema del preu de la cursa, encara que amb l’albertbo ja vem parlar diumenge a Igualada.
La inscripció a la cursa son 14 euros. Creiem que és un preu força ajustat. Nosaltres som corredors i ens agrada ser ben tractats a les curses, que no falti res als avituallaments, un bon entrepà a l’arribada, que l’obsequi no sigui la típica samarreta cutre que afegirem a les 500 que tenim al calaix.
Hem intentat aconseguir el màxim de recursos via subvencions, esponsors.. però sent el primer any no resulta fàcil.
Penseu que només la samarreta tècnica que donem ens costa 10 euros.
El què fem ho fem amb il.lusió, no volem guanyar diners, però també ens agradaria no perdren.
Una altra cosa és el preu sense llicència FEEC. Teniu raó 21 euros son molts diners per una cursa, però en muntanya és obligatori l’assegurança i tot i que jo no porto el tema, crec que el preu el marca l’asseguradora.
Tots els corredors de muntanya que competeixen regularment disposen de llicència. Em sap greu que el preu de l’assegurança sigui un obstacle per molta gent que no ha provat mai la muntanya. Jo mateix ho vaig provar un parell de curses havent de pagar assegurança temporal, de seguida em vaig federar i des de llavors quasi he oblidat les pistes i l’asfalt.
En fi no m’enrrotllo més, si teniu més dubtes o queixes, prometo ser més breu en la resposta. També ho faré arribar als altres companys de l’organització per millorar la cursa.