#3826
Avatar
mireia
Participant

Hola a tots els corredors illerdencs!

Em presento. Em dic Mireia i fa 7 anys que vaig venir a parar a Lleida per estudiar Inef. Sóc tarragonina i des de sempre m’ha agradat córrer. Però fins fa 2 anys no m’he pogut dedicar plenament pq la meva afició i vida sempre ha sigut el bàsquet. Portava jugant des dels 6 anys. Però per motius de feina (treballo al Gimnàs Lleida) i horaris vaig tenir que plegar i buscar un altre alicient en la vida que em donés la mateixa motivació i il·lusió que sempre m’havia donat el bàsquet. D’aquesta manera fa 2 anys que em dedico a córrer popularment, suposo que molts de nosaltres ja ens coneixem de vista de totes les curses que participem pels voltants.
Sincerament, m’omple tant el competir individualment que no trobo en falta el bàsquet. És un altre món. Això sí, és molt sacrificat, però val la pena. ademés tota la gent que correm tenim i compartim les mateixes sensacions. És genial conèixer a gent com nosaltres, els corredors. M’encanta l’ambient de les curses, els entrenaments grupals,

Deixant de banda la meva vida, trobo genial aquest nou projecte. Penso que cada vegada som més lleidatans que ens agrada córrer. Per això crec que tots els corredors de Lleida hauríem de juntar-nos i organitzar events, curses,…com altres capitals de Catalunya i resta de l’estat. Penso que tenim un bon potencial d’atletes, i dels millors.

Així doncs, compteu amb mi i amb la meva petita experiència en aquest àmbit per tirar endavant aquest fantàstic projecte.

Que vagi bé i fins la propera cursa.
Ah!qui vagi a Balaguer molta sort!
Jo no puc assistir pq treballo. Suposo que la següent que fagi sèrà el cross d’Andorra i el trekorientació a Vallbona de les monges, però de tranquis…Diumenge vaig anara a Gavà i estic encara petadíssima.

Fins aviat a tots!

Mire