#9237
Avatar
Enric
Moderador

Ficar li al fill Felipe, i venir tranquil·lament a Catalunya, em desagrada i molt. Els Borbons tenen una historia, i tot i que els actuals només son la conseqüència, haurien de ser sensibles amb els seus "súbdits"

M’ agadaria molt saber el cost d’ una setmana a Mallorca dels reis, els fills, els nets, els cunyats, els… I els cunyers, la senyora de la neteja, els escoltes i cuerpos de seguretat (diuen que al voltant de 200 persones) de la gasolina dels vaixells de suport, de les dietes de tota aquesta gent, de… I això es pressupost apart, del dia a dia de la nasion, de los cuerpos de seguridad del estado. Vamos, com si ho fessin per mi. Jo vull pujar al fortuna!

Els reis. Bé, se m´enfot si els d’ Anglaterra son mes o menys xoriços. Si guanyen mes que aquell o aquell altre. Vull saber perquè tenen dret a tenir residències bestials, moltes, obsequis al estado per el seu us particular, i situacions afavorides a l’ hora de fer inversions .

Un amic que va estar a LLeida al Març va anar amb mi a veure la restauració d’ un cotxe. El meu amic em comenta: que a França, prop de Marsella, -Aix en Provence- el seu cossi es un dels restauradors mes afamats de França.
La conversa, mes o menys va anar així:
– Restaura cotxes. I quins cotxes (Rolls, Buiks, Panhard Levassors, !Bugattis!, Mercedes ales de papallona…
i son d’ un senyor espanyol molt important
– A si? perque?A Espanya alguns restauradors son reconeguts internacionalment
– No vol que es conegui que els te.
– De qui son, va?
– De le roi de l’ Espagne
No tinc documentació acreditativa, es la paraula d’ un amic, però no te perquè mentir.

Per que els amaga? Li fa vergonya? Es discret? No es massa ètic? No es pot justificar amb el presupuesto de la casa real?
No crec que necessitem un rei, tot i que em pot caure mes o menys simpàtic. I d’ altres persones, empresaris, especuladors, el que sigui ,pot ser guanyen mes. Però corren uns riscos a nivell econòmic, mireu el Conde o el Delarosa o els que han caigut financerament. El rey no te aquest tipus de risc. El que no es pot negar, es que es un objectiu físic, el poden pelar. Però per això es dediquen els mitjans que ens costen una pasta. Per cert, vull saber també quan costen els submarinistes i els submarins que també estiuegen a Mallorca.

Voldria que fossin publiques les seves finances, les seves residències, quan costa el viatge a Pupokalesiasia, que fan fotos apart. Perquè jo ho financio. Voldria saber si no podrien viure mes d’ acord amb la realitat dels mileuristes o papadependents. Voldria… No els voldria

Però els tenim, que hi vols fer.