#14033
Avatar
Enric
Moderador

Que te que veure això amb la nostra idea del concepte esport? Poca, però la nostra idea no es la que la publicitat i les televisions marquen.

De fet es podria reflexionar si l’ informació esportiva dels canals de televisió es realment informació, o es l’ avanç de la programació esportiva del canal. Tele 5 ho deixa molt clar amb la F1 i cada operador insisteix amb un descaro brutal amb els esports que poden emetre i, fins i tot mes greu, ignorant noticies importants.

Jo crec que la explicació del motorista es clara: cada patrocinador es un munt de euros que l’ equip i el corredor administren. Si el producte es rendible, la propera temporada aquest Jorge Lorenzo (a mi m’ encanten les curses de motos) i serà un dels pilots mes ben pagats del mon.

L’ esforç fet es barbar, tot i que crec que un pel de teatre es també molt rendible a nivell publicitari i serveix per donar una imatge heroica molt bona a nivell de minuts de televisió . (La relació teatre-esport-economia-David Meca- es un tema per web pròpia)

Arctos ho ha dit clar: ell pot ser també ha fet alguna barbaritat (jo crec que si…) i jo se segur que també (sortir a Balafia la darrera). Però les barbaritats poden ser també l’ essència de l’ esport. De fet, crec que les lluites epiques i esforços inhumans han set els fonaments dels grans mites de l’ esport.
Recordeu Filipides? (no es va fer prova d’ esforç, Arctos tens raó)