#8404
Avatar
Enric
Moderador

Soc un tecno dependent, i he provat molts trastes. En aquest moment les marques que t’ ofereixen bones possibilitats son varies, però jo treballo amb 2, polar i suunto, crec que les millors in o vaig a comissió.. Es copien l’ una a l’ altra. Les dos molt fiables, possiblement les que mes. D’ altres marques – Oregon, Nike, bauman, Cardiosport… en alguns casos estan be per conèixer dades al instant, es diferent, i evidentment no he provat to el que en aquest moment està al mercat i algunes referències del que tinc estan totalment desfasades. El que jo conecde bahuman o cardioosport es de fa 10 anys El primer Polar que vaig tocar no tenia mes que 120 kps de memòria, amb un maletí sense per un rellotge i 3oo grams de pes I mig milió de fa 16 anys
En aquest moment per motius varis tinc un 625 de Polar i un T3 i un T6 de suunto amb podo metre digital. Utilitzo de forma habitual el t6, però en aquest moment Polar te coses similars. No registren només la frecuencia cardíaca, també a traves de l’ anàlisi del ritme de batec obtenen dades de paràmetres ventilatoris i similars. Amb Suunto al tapis em vist en el meu cas que el VO2max es similar al del t6. El software de suunto es bo per les dades, visualment molt pobre i es molt difícil exportar les dades a full de càlcul, amb polar es mes windows, he de descarregar les darreres versions també hi ha soft de planificació d’ entrenos, etc. L connexió amb gps es possible, algun dia faré la prova.

Si algú vol provar o mes info, contacteu amb mi, això es un hobi i si puc aportar alguna coseta, pues eso, i també coneixeré mes coses . .

Gracies