COMUNICAT OFICIAL 12a. MARXA POPULAR DEL SEGRIÀ 2020

LA 12a. MARXA POPULAR DEL SEGRIÀ 2020 ES SUSPEN PER L’APLICACIÓ DE LES RECOMANACIONS DE PREVENCIÓ DEL COVID 19

 

 

 

 

 

 

Seguint les recomanacions de les autoritats sanitàries i l'OMS pel que fa a grans esdeveniments, i així seguir treballant en la contenció de l'Covid19, hem decidit suspendre la 12ª edició de la Marxa Popular del Segrià fins a nova data a l’espera de l’evolució de la situació actual.

Tanmateix, comunicarem als inscrits, per correu electrònic, la solució que els donarem a la seva situació.

L'organització lamenta profundament els inconvenients que aquestes decisions puguin causar a tercers, però vol reiterar el seu compromís amb la salut de les persones i, sobretot, la seva voluntat de seguir totes aquelles recomanacions que provinguin de les autoritats sanitàries.

Una salutació,
ASSOCIACIÓ ATLÈTICA KM0 PONENT

Deixa una resposta

Ús de galetes

Aquest lloc web utilitza galetes (cookies) perquè tingueu la millor experiència d'usuari. Si continua navegant està donant el seu consentiment per a l'acceptació de les esmentades cookies i l'acceptació de la nostra política de cookies, cliqueu l'enllaç per a més informació.plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies