TORROTROTADA NADAL 2016

Què us suggereix el Nadal? Família, amics, solidaritat, alegria, torrons…? La Torrotrotada ho té tot i, un any més, des de Km0 Ponent us animem a participar-hi.

És un esdeveniment no competitiu i gratuït, amb un recorregut d’uns cinc quilòmetres pel centre de Lleida, des de la Plaça Blas Infante fins al local de Castellers, on us oferirem coca amb xocolata i torrons i cava.

Com l’any passat, us demanem un donatiu pel Banc dels Aliments, que podeu portar al moment de la sortida.

Podeu fer la inscripció de forma gratuïta al següent link:

http://www.iter5.cat/inscripcions/formCursa.php?id=917

 

torrotrot

Ús de galetes

Aquest lloc web utilitza galetes (cookies) perquè tingueu la millor experiència d'usuari. Si continua navegant està donant el seu consentiment per a l'acceptació de les esmentades cookies i l'acceptació de la nostra política de cookies, cliqueu l'enllaç per a més informació.plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies